starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

The Escape Game - Escape Room voor grote groepen

Wat ga je doen

Dit escape spel heeft alles weg van een escape room, behalve dat je niet uit een ruimte hoeft te ontsnappen. Alex Porter, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker, hoor je opeens op de achtergrond. Je schrikt en kijkt om je heen, je bent opgesloten en vastgeketend in zijn huis. Hij heeft een vergif in de wereld gebracht, omdat jullie hem het leven zuur hebben gemaakt. Maar er is één ding… er is een tegengif en deze moeten jullie weten te bemachtigen.

Het tegengif heeft hij in de kluis zitten en hiervan moet de code gekraakt worden... Aan jullie de taak, om iedereen te redden! Onder het genot van een drankje werken jullie per team aan het kraken van de kluis. Je start met een uitgebreide uitleg over het spel. Je speelt 4 zenuwslopende rondes en het doel is om aan het einde zoveel mogelijk tijd over te houden om de kluis te kraken. Heel belangrijk, want daar ligt het tegengif om de wereld te redden van vergiftiging.

In elke ronde komen verschillende puzzels aan bod, die opgelost moeten worden. Je kan vragen om cryptische aanwijzingen, maar doe dit niet te vaak, want hiervoor moet je tijd inleveren. Tijd is in dit spel van levensbelang, want hoe meer tijd je hebt, hoe meer kans je hebt om de ondergang te voorkomen. Wie is het snelst, wie weet de laatste geheime code te ontcijferen en bemachtigt daarmee het tegengif? The Escape Game speel je per team, waarbij verschillende puzzels aan bod komen en waarbij de tablet goed in de gaten moet worden gehouden. De tijd die blijft namelijk tikken…

Kom dit zenuwslopende spel spelen op een centrale locatie in het centrum van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Het spel is tegen een meerprijs ook te spelen op locatie, dit is mogelijk bij een minimum aantal deelnemers van 15 personen en binnen een straal van 100 kilometer vanuit Den Bosch. The Escape Game is geschikt voor elke gezelschap, voor bedrijfsuitjes, voor vrijgezellenfeesten maar ook zeker voor een familiedag!

Het is ook mogelijk om The Escape Game in een diner vorm te spelen, vraag ons team naar de mogelijkheden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01