starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

The Battle Room - Unieke escape game in teams

Wat ga je doen

Dubbel of vier keer zoveel plezier beleef je met de Battle Room. Deel je gezelschap op in twee, drie of vier teams en speel The Battle tegen elkaar in twee, drie of vier identieke escape rooms. Even back to the 90’s, want de kamers hebben het toffe thema ‘disco classics’.

Ieder team zit in een eigen escape room terwijl je via schermen de andere teams in de gaten houdt. Er zijn manieren om ze af te remmen, maar bedenk goed wat dit jullie eigen team kost. Zet bijvoorbeeld een pestkop in die in de andere kamer de puzzels lastiger maakt of die de lichten uit doet. En vergeet niet om regelmatig naar de klok te kijken, want de tijd dringt. Je hebt tenslotte maar 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Wie komt het snelst met het meeste geld naar buiten? Ga de Battle aan!

Een ervaren gamemaster begeleidt jullie in de escaperooms in Eindhoven of Nijmegen. Goed te combineren met andere activiteiten tijdens jullie uitje. Wij kunnen jullie in Eindhoven verwelkomen met maximaal 28 personen en in Nijmegen met maximaal 14 personen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01