starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escaperooms op locatie - Weten jullie te ontsnappen?

Wat ga je doen

Een escaperoom op locatie, hoe vet is dat! Wij bieden 2 verschillende escaperooms. Allereerst onze Engelse Dubbeldekker Escaperoom “Line 15”. Daarnaast hebben we ook een hackers escaperoom. Durven jullie deze uitdagingen aan?

Bij de bus stap je in en ga je naar het oude Londen. De bus heeft nogal wat mankementen en het is aan jullie om eruit te ontsnappen voordat hij helemaal in lichterlaaie staat.

Bij de hackers escaperoom richten wij een lokaal, kantine of kantoor in met onze speciale materialen. Er staat een laptop met een video boodschap. Jullie zijn gehackt door Anonymous! Kraak de codes om de cyber aanval te stoppen en jullie gevoelige informatie veilig te stellen.

Voor grotere groepen hebben wij ook een light variant van 30 minuten.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01