starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escape from mars, the bar of the classroom!

Wat ga je doen

Escapen is momenteel helaas alleen mogelijk voor groepen uit 1 huishouden!

Wat is er nou leuker dan één uur even in een andere wereld stappen? Zorg wel dat je binnen een uur weer bent ontsnapt! Samenwerken, communiceren, chaos, sloten, puzzels, codes, geheimen, en vooral heel veel plezier. Een greep uit de termen die een escaperoom omschrijven. Stap heel even in een andere wereld. Zoek en vind de verschillende opdrachten die ervoor zorgen dat jullie binnen 60 minuten weer buiten staan.

Mars

Na een korte instructie stappen jullie de raket in. Er wordt afgeteld. 3,.. 2,.. 1,.. Jullie stijgen op. Alles trilt, uit het raam zie je de aarde steeds kleiner worden. Ondertussen wordt jullie missie ter ore gebracht. Na een aantal minuten wordt het stil. Jullie zijn geland op Mars en het is aan jullie om binnen een uur weer terug op aarde geland te zijn. Het is niet makkelijk, écht een uitdaging! Durven jullie hem aan?

Classroom

Liever op aarde blijven? Dat kan! Stap terug in de tijd. Dit klaslokaal, ingericht in de stijl van de jaren ’70 brengt jullie helemaal terug. Ga in de schoolbanken zitten, onderzoek het krijtbord, pak er weer eens een encyclopedie bij en ontdek de geheime ruimte(s?). Na een uur zijn jullie alle schoolvakken langs geweest en hopelijk ontsnapt!

Bar

Ben jij meer van de kroeg dan van het klaslokaal? Stap dan deze escaperoom binnen. Een biljarttafel, dartboard en mooie bar mét barman/vrouw zijn de eerste dingen die jullie opvallen. Let goed op, gebruik al je zintuigen. Ontrafel het barmysterie en zorg dat jullie binnen een uur weer buiten staan.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01