starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

DarkPark - Unieke escape rooms van wereldniveau!

Wat ga je doen

Als je van goede escape rooms houdt heb je vast al eens gehoord van Darkpark. Bij DarkPark in Zoetermeer en Delft vind je bloedstollende escape room experiences die uniek zijn in de wereld. Laat je met je vrienden, familie of collega’s opsluiten in een van de prijswinnende escape rooms en probeer binnen een uur te ontsnappen door op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en mysterieuze puzzels op te lossen.

De escape rooms van DarkPark staan bekend om hun hoge kwaliteit en onovertroffen beleving. In 2018 heeft DarkPark twee Internationale Awards gewonnen waarmee ze op de 6e plaats staan in de ranglijst van Beste Escape Room bedrijven ter Wereld!

Unieke special effects, prachtige filmische decors en een speciaal gecomponeerde soundtrack geven je het gevoel dat je de hoofdrol speelt in een spannende speelfilm. Los met goed teamwork de raadsels, opdrachten en verborgen aanwijzingen zo goed en zo snel mogelijk op en ontsnap aan een wel zeer moordlustige tandarts in The Dentist, een hele horde circusfreaks in The Freakshow, de rondspokende overleden bruiden die rondwaren in The Honeymoon Hotel, de mysterieuze kinderstemmetjes van de verdwenen weesmeisjes in The Orphanage of de onheilspellende grafkistenwinkel van de nieuwste experience in Zoetermeer: The End.

Deze escape experiences in Delft of Zoetermeer doen je haren recht overeind staan. Breng je stalen zenuwen mee, want spannender dan dit gaat het niet worden.

DarkPark heeft 5 verschillende escape rooms:

Delft:

  • The Dentist vanaf € 120,00 - 3 tot 7 personen
  • The Freakshow vanaf € 125,00 - 2 tot 6 personen

Zoetermeer:

  • The Honeymoon vanaf € 125,00 - 2 tot 6 personen
  • The Orphanage vanaf € 125,00 - 4 tot 6 personen
  • The End vanaf € 145,00 - 3 tot 6 personen

Are you up for the Challenge?    Reserveer dan hier uw kamer!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01