starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

7 Escape Rooms met spannende verhalen in Den Haag

Wat ga je doen

Afhankelijk van de groepsgrootte spelen jullie in 1,2,...6 teams. Bij ons kunnen jullie als teams tegen de tijd maar ook tegen elkaar strijden tijdens The Competition.

Als jullie het durven kunnen jullie natuurlijk ook een afspraak bij de mysterieuze Dokter Condor maken en gaan jullie als zijn volgende patiënten de wachtkamer in. Of gaan jullie liever als CIA spionnen tijdens het koude oorlog op een missie in Moskou? Tenslotte willen we je vragen als de laatste overlevenden in het jaar 3007 in een adembenemende Virtual Reality wereld de aarde te redden.

Zodra de deuren achter jullie sluiten begint het spel. Jullie hebben nu 60 minuten de tijd om met behulp van een scherp geest en teamwork een reeks puzzels, raadsels en mysteries op te lossen om de kamer te ontsnappen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01