starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

5 Uitdagende Escape Rooms in Amsterdam

Wat ga je doen

Kom naar onze locatie in Amsterdam voor een uitje met die ene vriendengroep, een familiefeest of een bedrijfsuitje. Kom een van onze vijf verschillende escape rooms spelen.

Ga op reis met de Oriënt Express, help Sherlock Holmes met het oplossen van een mysterieuze moord of ga in Mincrime op avontuur door een abstracte wereld in het geheugen een slapende man. Al deze escape rooms zijn te spelen in groepen van 2 tot 6 personen. Maar ook voor grotere groepen hebben we een ideale escape room: de Black Box. Deze escape room is speciaal ontwikkeld voor groepen van 7 tot wel 24 personen. Zijn jullie een perfect team? Ga dan de test aan! Of houden jullie juist wel van een beetje competitie? Speel dan de Mindcrime Battle. In twee groepen van maximaal 6 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Wie kraakt als eerste de code en weet te ontsnappen?

En ook aan kinderen hebben we gedacht! De Tijdmachine is onze escape room speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 9 jaar. In een spannend avontuur zullen jullie de tijdmachine moeten repareren. Maar schiet op! Anders komen we allemaal vast te zitten in het verleden. Praat na afloop van jullie avonturen met een drankje na in onze gezellige lounge. Ook is het mogelijk bij ons te lunchen, dineren of vergaderen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01